January 26, 2016

Over ons

Wij willen voor u werken. We helpen u uw boodschappen in de aandacht van de media te krijgen. Als u meer bekendheid wilt voor uzelf, uw producten en diensten, dan zorgen wij ervoor dat u zichtbaar wordt in communities, bij stakeholders, de pers en de media die ertoe doen.

Tekst & Content, Redactie & Eindredactie
Ik ben een tekst- en contentgeneralist. Voor bedrijven, organisaties, instellingen en iedereen die behoefte heeft aan (pers-)aandacht.
Vanaf 30 euro excl. BTW per uur.

Strategische Marketing & Communicatie
Mijn bevindingen werk ik uit tot een analyse van uw bedrijf, instelling, organisatie, product en dienst, ‘n strategiebepaling, ‘n plan van aanpak, ‘n projectplan, monitoring en evaluatie.
Vanaf 60-80 euro excl. BTW per uur.

Pitches & Persbenadering
Wie wat te verkopen heeft, die schakelt via mij de media in. Het vergt ‘n goed verhaal, overtuigingskracht en ‘n relevante nieuwswaarde om u onder de aandacht te brengen bij uw doelgroepen.
Vanaf 60 euro excl. BTW per uur.

Bekijk ook wat ik voor u in de opbouw van betrokkenheid kan betekenen en het trainingsaanbod dat op de site van Manchego Media staat vermeld. Voor een persoonlijk profiel over hoe ik gestart ben als zelfstandige gaat u naar de website: PRvanstekelenborg.nl.

Downloads:

 

Maak kennis met ons! Ik ben een allround communicatie-, marketing-, pr- en media-adviseur die graag met u wil samenwerken om u en uw werk als kunstenaar, ondernemer, NGO of startup aan de man te brengen. Vertrouw erop dat ik goede creatieve strategiebepalingen en campagnes in de aanbieding heb waarmee u nieuwe mensen en doelgroepen aan u kunt binden.