Service voor elke kapsalon

Heeft u het aantal kapperszaken weleens geteld in uw winkelcentrum? Dat zijn er een hoop. En al die kappers maken gebruik van kaptafels, stoelen, droogkappen en wasbakken van een paar gerenommeerde internationale merken. Wie onderhoudt dat allemaal? Welnu, beste hairstylisten, u weet als geen ander hoe moeilijk het is om wanneer het u schikt vakkundig reparatie-, service- of montage-werkzaamheden in uw kapsalon te laten uitvoeren.

Jeremi van den Berg is een van de weinige Nederlandse onderhoudsmonteurs en reparateurs met verstand van elk merk en type droogkap, wastafel en pompstoel. Zijn bedrijf heet JB Service & Montage. Hij is gespecialiseerd in de reparatie, montage en het onderhoud van elk kapsaloninterieur. Bij montage van bijvoorbeeld kaptafels, wanddroogkappen en chemiekasten komt vooraf meer kijken dan gedacht. Zoekt u iemand die met u meedenkt waar een kaptafel het beste hangt en u adviseert? Houdt u voldoende ruimte tussen de kaptafels zodat kappers en stylisten niet te dicht op elkaar werken? Zorgt u ervoor dat er genoeg ruimte is voor de fietskrukken van de stylisten? En, is uw muur wel geschikt voor de montage van een zware kaptafel? Heeft u nagedacht over hoe en waar de leidingen lopen in uw zaak? Zomaar wat vragen van alledag waar Jeremi antwoord op heeft.

En hij gaat verder. Sinds de enorme groei van het aantal hipster-barbiers is de vraag naar originele, oude kappersstoelen van de merken Belmont, Koken en Koch explosief gegroeid. Wist u dat u nu uw stoelen kunt laten bekleden/stofferen? JB Service & Montage komt graag bij u langs met een vrijblijvende offerte en met kleurenstalen om alle wensen te bespreken. In overleg kunnen we dan ook leenstoelen plaatsen zodat u uw salon er niet tijdelijk voor hoeft te sluiten. Want, kapstoelen repareren en dus ook het demonteren van kapstoelen is een vak apart waar niet iedere stoffeerder raad mee weet.

www.kapsalonservice.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *