Chinese horeca-geheimen

De geheimen van de Chinees-Indische horeca liggen op straat Precies een jaar nadat Mingfang Wang haar restaurant in Hilversum verkocht, is zij iets nieuws gaan doen. Alle recepten en geheimen die haar restaurant tot een succes maakten, deelt zij nu in onderhoudende kookvideo’s op haar eigen YouTube-kanaal. Vanuit haar eigen keuken thuis in Utrecht, laat Read more about Chinese horeca-geheimen[…]

Restaurant Petossi in Haarlem

Geniaal als mensen een plan hebben en een stip op de horizon zetten. De van oorsprong Brabantse ict’er Bart van Berkel verkocht zijn bedrijf, ging koken, won Masterchef 2014, ging in de leer bij Sergio Herman, Peter Lute en Alain ‘wat heb jij gemaak en geproef?’ Caron, bracht een eigen kookboek uit, zette een crowdfundactie Read more about Restaurant Petossi in Haarlem[…]

Havelte rocks!

Bea en Wiebe runnen een restaurant in Drenthe. Letterlijk aan de rand van Havelte. Om precies te zijn, tussen Havelte en de hunnenbedden in een bosrijke omgeving van Nederlands meest ongerepte provincie. Met een eenvoudige menukaart, een hapje, ‘n high-tea en tal van activiteiten is er volop enthousiasme en ruimte voor een makkelijk gezellig avondje uit. Read more about Havelte rocks![…]