Hoe de platenindustrie hier ooit draaide

De geschiedenis van de Nederlandse platenindustrie schrijf je niet zomaar 1-2-3. Muziekliefhebber en journalist Peter Voskuil dook in deze wereld en heeft de afgelopen vijf jaar als een gek gewerkt aan dit onderwerp. Overal haalde hij de meest mooie verhalen en beelden op. Het boek ‘Dutch Mountains’ is hiervan het eindresultaat. Een prachtig vormgegeven boek vol verhalen en unieke beelden.

Het boek is h├ęt ultieme standaardwerk over de Nederlandse platenindustrie. Hoe werkte een platenmaatschappij eigenlijk? Wie waren de pioniers? Wat maakt van het ene nummer wel een hit en het andere niet? Insiders van platendirecteurs tot studiotechnici vertellen openhartig over hun bijzondere vakgebied. De verhalen worden ondersteund door leuke weetjes en feiten en uniek beeldmateriaal afkomstig uit verschillende archieven en priv├ęcollecties.

‘Dutch Mountains’ is echt een musthave voor iedere muziekliefhebber! Een cadeau om te krijgen. Een feest om te geven. Eind september komt het boek op de markt maar je kunt ‘m al bestellen via: http://uitgeverij.jea.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *