Fuck Up Nights Haarlem

Van Mexico tot Finland, van Bali tot Spanje. De FuckUp Nights worden wereldwijd in 249 steden georganiseerd, en nu is ook Haarlem aan de beurt!

Blunders, inschattingsfouten…
Tijdens deze netwerkavond draait het allemaal om fuckups. Blunders, inschattingsfouten, flops, beslissingen die verkeerd uitpakken. Die succesverhalen kennen we nu wel, tijdens FuckUp Night is het tijd voor faalverhalen. Drie sprekers uit de ondernemerswereld betreden het toneel om hun faalverhaal met het publiek te delen. Wat was hun fuckup, en hoe gingen ze daarmee om?

Deze eerste editie hebben we de volgende gave sprekers:

★ Marvin Chin noemt zichzelf een ‘maker van belevenissen en mysteries’. Deze ondernemer is eigenaar en ontwikkelaar van de eerste real life Virtual Reality escaperoom van Nederland. Elke dag bedenkt hij nieuwe avonturen om mensen te kunnen verbazen, meestal gecombineerd met virtual of augmented reality. Zijn escaperoom is inmiddels een groot succes in het Utrechtse Muntgebouw, maar dat bereikte hij niet zonder vallen en opstaan. Chin is er op een harde manier achter gekomen dat je andere mensen niet zomaar op hun woord kunt geloven. Tijdens FuckUp Night doet hij uit de doeken hoe zijn goede vertrouwen tot een grote fuckup leidde, en hoe hij na die val weer op stond. “Geloof niet zomaar alles wat mensen zeggen! Niets is wat het lijkt…”

★ Nina Beem is zelfstandig ondernemer, cultureel organisator, actrice, danser en schrijfster, leidt een evenementenbureau en educatief theatergezelschap waarmee ze via verschillende gemeentes op basisscholen speelt. Ze schrijft korte verhalen over hoe je als een goudzoeker goud kunt vinden in je ‘fuckups’ en spreekt bij opleidingen om jonge ‘start ups’ te inspireren hun falen als kracht aan te wenden en daardoor juist succesvol te zijn. Tijdens FuckUp Nights laat zij op hilarische wijze zien hoe het (ondanks alle wijze Facebookquotes van grote denkers over ‘waarheid’, integriteit en eerlijkheid) lang niet altijd verstandig is rigoureus eerlijk te zijn.

En de derde spreker dan?!? Die wordt binnenkort bekendgemaakt!

Waarom FuckUp Nights?
De wereld van ondernemen en zaken doen, gaat hand in hand met falen. Wie durft te ontdekken, exploreren, innoveren zal daarbij ook een aantal keer op zijn bek gaan. Dat is onvermijdelijk. En toch doen we er met z’n allen spastisch over, stoppen we de fouten weg en houden we het liefst de schijn van perfectie op. Terwijl juist het delen van fouten waardevol, verbindend en inspirerend is en het getuigt van lef om te laten zien dat de weg naar succes niet zonder hobbels is. Daarnaast is het delen van fuckups simpelweg gewoon leuk!

Rapper, saxofonist, DJ, drankje, bitterbal…
Een lekker drankje, rapper Maestro Mikel met saxofonist, onze FuckUp DJ Nacho Friend en gelegenheid om te netwerken met een bitterbal erbij maken deze FuckUp Night in Haarlem compleet. Durf jij mee te gaan in deze mindset en sta je open voor vernieuwing en ontwikkeling? Koop je kaart en leer van de beste (fouten)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *